Miten Voice Intuitive™ -äänipalvelu toimii?

Miten Voice Intuitive™ -äänipalvelu toimii?

Kuuntele-painikkeen takana on yksinkertainen ajatus: kaiken verkkosisällön tulisi olla saavutettavissa kuuntelemalla. Silloin verkkosivukävijälle annetaan mahdollisuus valita hänelle mieluisin ja vaivattomin tapa kuluttaa sisältöä juuri siinä hetkessä. Luettava ja kuunneltava sisältö palvelee käyttäjiä eri tilanteissa.

Suunnittelun keskiössä käyttömukavuus

Verkkosivuille asennettava äänipainike muuttaa verkkosivuilla olevan tekstin ääneksi. Asiakas voi siis halutessaan klikata Kuuntele-painiketta ja kuunnella sivuilla olevaa sisältöä. Palvelumme avulla opetamme asiakasyritystemme verkkosivut puhumaan! 

Palvelusta on haluttu tehdä mahdollisimman helppokäyttöinen, jotta voidaan varmistaa verkkosivuvierailijan miellyttävä käyttökokemus. Kuuntele-painike kertoo jo itsessään, mistä palvelussa on kyse – pyöreästä nuolisymbolista klikkaamalla verkkosivu alkaa toistaa sisältöjä puhuttuna. Kun palvelu on toiminnassa, vaihtuu symbolin tilalle pysäytystä kuvaavat kaksi viivaa.

Kuuntele-painike.

Kuuntele-painiketta klikkaamalla palvelu muuntaa verkkosivusisällöt ääneksi.

Pyöreä, punainen painike, jossa kaksi valkoista viivaa pysäytä-toiminnon merkiksi.

Kun äänipalvelu alkaa toistaa sisältöä äänenä, vaihtuu nuolisymbolin tilalle pysäytä-symboli.

Ääni syntyy tekoälyn avulla

Voice Intuitive™ -äänipalvelun ääni toteutetaan tekoälyn avulla. Teknologia kehittyy jatkuvasti ja tällä hetkellä palvelussamme tarjolla on 45 eri kielivaihtoehtoa. Ääniä on myös mahdollista lisätä asiakastarpeen mukaan. Kaikille käyttäjäryhmille suunnattu ääni on miellyttävä kuunnella – sanoipa eräs asiakkaamme, ettei sitä koneeksi tunnista!

Verkkosivuilla vierailevan henkilön palvelukokemusta on haluttu parantaa puhenopeutta säätelemällä. Kävijä voi itse valita puhenopeuden vaihtoehdoista: tarjolla on 60 %, 80 %, 100 % ja 150 % toistonopeudet. 

Äänipainike brändisi jatkeena

Äänipainikkeestamme on olemassa kaksi vakiosävyä: punainen ja musta. Halutessasi voimme myös kustomoida painikkeen vastaamaan omaa brändiväriäsi.

Musta Kuuntele-painike.

Toinen Kuuntele-painikkeen vakiosävyistä on musta.

Painikkeen sijoittelu onnistuu myös useisiin eri paikkoihin verkkosivuilla. Tyypillisimmät sijoittelut ovat artikkelitekstin alussa tai somekuvakkeiden vieressä. Lisäksi painike voidaan sijoittaa esimerkiksi valikkoon.

Kuuntele-painikkeen voi sijoittaa artikkelitekstin alkuun. Esimerkkikuva Voice Intuitiven verkkosivuilta.

Kuuntele-painike voidaan sijoittaa artikkelitekstin alkuun.

Kuuntele-painikkeen voi sijoittaa somekuvakkeiden viereen. Painike on toteutettu punaisena.

Kuuntele-painike voidaan sijoittaa sosiaalisen median kuvakkeiden viereen.

Millä laitteella äänipalvelua voi käyttää?

Sisältöjä voi kuunnella erilaisilla laitteilla, kuten tietokoneella ja mobiililaitteilla. Jos olet liikenteessä, haluat ehkä valita mobiililaitteen – sisältöjen kuuntelu nimittäin onnistuu, vaikka puhelimen näyttö olisikin kiinni. Palvelu hyödyntää laitteen omaa soitinta, jolloin käyttömukavuus on taattu. Eikö tämä ole saavutettavuutta parhaimmillaan!

Haluaisin ääniominaisuuden yritykseni verkkosivuille. Mitä palvelun asennus vaatii käytännössä?

Äänipalvelu asennetaan liittämällä koodi verkkosivuille. Toimitamme koodin sähköpostiin, jonka jälkeen verkkosivuston ylläpitäjä voi asentaa koodin sivustolle. Painikkeen lisääminen hoituu ammattilaiselta muutamassa minuutissa!

Oletko valmis parantamaan verkkosivukävijöidesi kokemusta kanssamme? Ota meihin yhteyttä täällä.

Valikko