Käyttöliittymällä on merkitystä verkkosisältöjen kuuntelukokemukseen

Käyttöliittymällä on merkitystä verkkosisältöjen kuuntelukokemukseen

Voice Intuitiven kuunteluominaisuuden tarkoituksena on olla käyttäjälle mahdollisimman vaivaton ja intuitiivinen tapa kuluttaa verkkosivusisältöjä. Olemme pyrkineet palvelukehityksessä siihen, että verkkosivusisältöjä kuunneltaessa päästäisiin mahdollisimman lähelle äänikirjojen ja podcastien tarjoamaa helppoutta sisältöjen kuluttamisessa.

 

Käyttökokemus vaikuttaa tapaan, jolla sisältöjä kulutetaan

Monelle meistä äänikirjat ja podcastit ovat jo iso osa arkea. Olemme tottuneet kuuntelemaan sisältöjä erityisesti niissä tilanteissa, joissa lukeminen ei ole mahdollista tai kätevää. Ja toisinaan haluamme uppoutua tarinoiden maailmaan ihan muuten vain kuunneltavassa muodossa ja nauttia kokemuksesta esimerkiksi silmät suljettuina.

Miten sisältöjä voi jatkossa kuunnella helpommin myös verkkosivuilla? Voice Intuitiven suunnittelussa on huomioitu äänikirjamainen helppous ja intuitiivisuus. Kuuntele-painikkeesta avautuva käyttöliittymänäkymä kelauspainikkeineen ja nopeuden säätömahdollisuuksineen luo äänikirja- ja podcast-sovelluksista tutun käyttökokemuksen.

 

Äänipalvelun ominaisuudet

Kun käyttäjä aloittaa palvelun käytön Kuuntele-painiketta klikkaamalla, avautuu käyttöliittymänäkymään nopeudensäätö- ja kelausmahdollisuus. Myös  tekstinseuranta aktivoituu. Harmaa tekstinseurantapalkki kertoo, missä kohtaa tekstiä lukeminen on parhaillaan menossa.

 

Play-painikkeen molemmin puolin on kelauspainikkeet. Lisäksi tekstissä voi uuden ominaisuuden ansiosta liikkua klikkaamalla haluttuun kohtaan tekstiä tietokoneen hiirellä tai mobiililaitetta käytettäessä sormella oikeasta tekstikohdasta painamalla.

 

Kerromme mielellämme lisää palvelustamme. Ota yhteyttä täältä.