Kontrollipaneeli parantaa verkkosisältöjä kuuntelevan asiakaskokemusta

Kontrollipaneeli parantaa verkkosisältöjä kuuntelevan asiakaskokemusta

Voice Intuitiven kuunteluominaisuuden tarkoituksena on olla käyttäjälle mahdollisimman vaivaton ja intuitiivinen tapa kuluttaa verkkosivusisältöjä. Olemme uudistaneet palvelumme ilmettä, jotta myös verkkosivusisältöjä kuunneltaessa päästäisiin mahdollisimman lähelle äänikirjojen ja podcastien tarjoamaa helppoutta sisältöjen kuluttamisessa. Palvelun visuaalinen ilme on siis käynyt läpi kasvojenkohotuksen ja jatkossa kontrollipaneeli tuo helppoutta verkkosisältöjen kuuntelemiseen.

Millä tavalla kontrollipaneeli toimii käytännössä?

Monelle meistä äänikirjat ja podcastit ovat jo iso osa arkea. Olemme tottuneet kuuntelemaan sisältöjä erityisesti niissä tilanteissa, joissa lukeminen ei ole mahdollista tai kätevää. Ja toisinaan haluamme uppoutua tarinoiden maailmaan ihan muuten vain kuunneltavassa muodossa ja nauttia kokemuksesta esimerkiksi silmät suljettuina.

Miten sisältöjä voi jatkossa kuunnella helpommin myös verkkosivuilla? Voice Intuitivella olemme tehneet tästä tavoitteesta totta tuomalla verkkosivun alalaitaan kontrollipaneelin. Kontrollipaneeli aktivoituu tekstin yläpuolella sijaitsevaa Kuuntele-painiketta klikkaamalla. Suunnittelussa on huomioitu äänikirjamainen helppous ja intuitiivisuus: kaikki tärkeimmät toiminnot ovat kätevästi saatavilla samasta paneelista.

Kontrollipaneelin ominaisuudet

Kontrollipaneeli aktivoituu tekstin yläpuolelta löytyvää Kuuntele-painiketta klikkaamalla. Paneelin keskellä näkyvä pause-symboli kertoo käyttäjälle, että lukeminen on käynnissä. Pause-näppäintä painettaessa lukeminen keskeytyy ja tilalle tulee play-symboli. Tekstin toistaminen jatkuu, kun käyttäjä painaa play-kuvaketta uudelleen. 

Kun käyttäjä aloittaa palvelun käytön Kuuntele-painiketta klikkaamalla, aktivoituu myös tekstinseurantatyökalu. Harmaa tekstinseurantapalkki kertoo, missä kohtaa tekstiä lukeminen on parhaillaan menossa. 

Kontrollipaneeli sivun alalaidassa. Luku on käynnissä, sillä play-symboli on muuttunut pause-symboliksi. Kuvakaappaus Voice Intuitiven verkkosivuilta.

Käyttäjä on klikannut otsikon yläpuolella sijaitsevasta Kuuntele-painikkeesta. Luku on käynnissä, sillä play-symboli on muuttunut pause-symboliksi. Harmaa tekstin varjostus kertoo käyttäjälle, missä luku on parhaillaan menossa.
Kontrollipaneeli sivun alalaidassa. Luku on keskeytetty, sillä pause-symboli on muuttunut play-symboliksi. Kuvakaappaus Voice Intuitiven verkkosivuilta.

Käyttäjä on keskeyttänyt lukemisen, sillä kontrollipaneelin keskellä näkyy play-symboli.

Play-painikkeen molemmin puolin on kelauspainikkeet. Kelauspainiketta painamalla luenta siirtyy aina 15 sekuntia eteen- tai taaksepäin. Lisäksi tekstissä voi uuden ominaisuuden ansiosta liikkua klikkaamalla haluttuun kohtaan tietokoneen hiirellä tai mobiililaitetta käytettäessä sormella oikeasta tekstikohdasta painamalla. 

Oikeassa laidassa on lisäksi toistonopeutta kuvaava luku 1.0 ja nuoli yläpuolelle avautuvan valikon merkiksi. Yläpuolelle avautuvasta valikosta käyttäjä voi valita itselleen sopivan lukunopeuden lukuisista vaihtoehdoista.

Kontrollipaneelista käyttäjä voi säätää lukunopeutta. Valikko on auki ja käyttäjä voi valita sopivan nopeuden lukuisista vaihtoehdoista. Kuvakaappaus Voice Intuitiven verkkosivuilta.

Lukua 1.0 klikkaamalla avautuu nopeudensäätövalikko. Käyttäjä voi valita juuri sopivan nopeuden lukuisista eri vaihtoehdoista.

Kerromme mielellämme lisää palvelustamme puhelimitse tai sähköpostilla. Katso yhteystietomme täältä. Voit myös tutustua palvelumme hinnoitteluun alla olevan painikkeen kautta.

Valikko